cauta  
ajutorajutor   loginlogin
:: index ::    :: biblioteca ::    :: cursuri ::    :: noutati ::    :: Raportare ERORI ::
 :: autentificare cursant :: 
Login cursanti inregistrati
cursant:
parola:
 
:: Inscrie-te!    :: Probleme?
 :: cursuri disponibile :: 
 :: statistica site :: 
Statistica:
Categorii in biblioteca: 46
Categorii accesibile: 0
Cursuri disponibile: 0
Utilizatori online: 0

 :: despre ImaTest :: 

Despre ImaTest

 

Programul ImaTest este un program destinat invatarii din text si imagine. Programul are, structural, doua parti distincte: administrator si cursant.

Partea de cursant permite accesarea unor texte si imagini corelate, autotestarea, participarea la cursuri on line, testarea la sfarsitul cursului si obinerea certificarii de absolvire a cursului.

Partea de administrator permite introducerea tutror datelor in baza de date a programului, editarea acestor date, definirea si managmentul cursurilor, editarea si definirea testelor, geneza unor cursuri off line, pe CD, actualizarea bazei de date in urma lucrului off line si replicarea structurii bazei de date pentru adaugarea de noi modalitati de examinare, cu generarea unor legaturi intre elementele inrudite aflate in structura bazei de date.

Programul a fost conceput pentru a servi la invatamantul medical de Radiologie-Imagistica, structura bazei de date pornind de la ecografie. Prin modul in care a fost conceput, programul poate fi aplicat in orice domeniu medical sau chiar in domenii non-medicale.

 

Prof. Dr. Radu Badea, Prof. Dr. Sorin Dudea

Codirectori ai Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca


:: despre ImaTest ::    :: forum ImaTest ::    :: ai nevoie de ajutor? ::    :: contacteaza-ne! ::