cauta  
ajutorajutor   loginlogin
   :: biblioteca ::    :: cursuri ::    :: noutati ::
 :: autentificare cursant :: 
Login cursanti inregistrati
cursant:
parola:
 
:: Inscrie-te!    :: Probleme?
 :: cursuri disponibile :: 
 :: statistica site :: 
Statistica:
Categorii in biblioteca: 68
Categorii accesibile: 0
Cursuri disponibile: 0
Utilizatori online: 0

 :: despre ImaTest :: 
De ce ImaTest?

 

Scopul acestui program este de a oferi utilizatorului posibilitatea de a studia notiuni teoretice si de a vizualiza imagini ilustrative, care definesc entitati patologice, asa cum apar ele in imagistica medicala.

Utilizatorii acestui program sunt numiti "cursanti". Pentru a putea utiliza programul, cursantul trebuie sa se inscrie in baza de date a programului. In urma inscrierii fiecare cursant va primi o parola care sa ii permita accesul la datele din program ("login"). Accesul la baza de date este structurat pe "cursuri", adica entitati informative care permit studierea patologiei unui organ sau/si studierea unei metode imagistice. Cursantii au acces numai la datele aferente cursului la care s-au inscris. Accesul la datele cursului este limitat in timp de "durata cursului".

Programul permite autotestarea pentru a certifica progresul in studiu. De asemenea programul permite testarea cunostintelor la finalul cursului, in vederea acreditarii absolvirii acestuia.

In campul "cursusri disponibile" apare lista cursurilor la care va puteti inscrie. Pentru a va inscrie la oricare din aceste cursuri dati dublu click pe titlul cursului ales.

O parte din informatiile cuprinse in baza de date sunt larg accesibile. Pentru utilizarea acestor informatii accesati "biblioteca".

 

 

Conceptia acestui program apartine Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca. Programul a fost realizat de catre Graffco, fiind finantat din grantul nr. 106 CNFIS.

Toate drepturile asupara acestui program apartin Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca.

 

Prof. Dr. Radu Badea, Conf. Dr. Sorin Dudea

Codirectori ai Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca

 :: noutati :: 

Alstr?m Syndrome gene is identified and could lead to new therapies for diabetes sufferers

Researchers at the University of Southampton have identified the gene responsible for Alstr?m Syndrome, a rare disorder which causes diabetes, blindness, early hearing loss, kidney failure and heart problems in children. Details of the discovery will be published in the May issue of the journal Nature Genetics.

Toen ik veel replica horloges vragen over een horloge te ontvangen, ik gebruik ze als inspiratie voor een nieuwe post. Deze keer heb ik een vergelijking tussen een Breitling Bentley Motors vs Breitling Navitimer replica beoordeling opgesteld. Veel van mijn lezers hebben mij gevraagd over welke is de beste Breitling replica, dus heb ik besloten replica horloges rolex om ze te beantwoorden.


:: despre ImaTest ::    :: forum ImaTest ::    :: ai nevoie de ajutor? ::    :: contacteaza-ne! ::