cauta  
ajutorajutor   loginlogin
   :: biblioteca ::    :: cursuri ::    :: noutati ::
 :: autentificare cursant :: 
Login cursanti inregistrati
cursant:
parola:
 
:: Inscrie-te!    :: Probleme?
 :: cursuri disponibile :: 
Va puteti inscrie la:
:: Legislatie europeana p...
 :: statistica site :: 
Statistica:
Categorii in biblioteca: 68
Categorii accesibile: 0
Cursuri disponibile: 1
Utilizatori online: 2

 :: despre ImaTest :: 
De ce ImaTest?

 

Scopul acestui program este de a oferi utilizatorului posibilitatea de a studia notiuni teoretice si de a vizualiza imagini ilustrative, care definesc entitati patologice, asa cum apar ele in imagistica medicala.

Utilizatorii acestui program sunt numiti "cursanti". Pentru a putea utiliza programul, cursantul trebuie sa se inscrie in baza de date a programului. In urma inscrierii fiecare cursant va primi o parola care sa ii permita accesul la datele din program ("login"). Accesul la baza de date este structurat pe "cursuri", adica entitati informative care permit studierea patologiei unui organ sau/si studierea unei metode imagistice. Cursantii au acces numai la datele aferente cursului la care s-au inscris. Accesul la datele cursului este limitat in timp de "durata cursului".

Programul permite autotestarea pentru a certifica progresul in studiu. De asemenea programul permite testarea cunostintelor la finalul cursului, in vederea acreditarii absolvirii acestuia.

In campul "cursusri disponibile" apare lista cursurilor la care va puteti inscrie. Pentru a va inscrie la oricare din aceste cursuri dati dublu click pe titlul cursului ales.

O parte din informatiile cuprinse in baza de date sunt larg accesibile. Pentru utilizarea acestor informatii accesati "biblioteca".

 

 

Conceptia acestui program apartine Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca. Programul a fost realizat de catre Graffco, fiind finantat din grantul nr. 106 CNFIS.

Toate drepturile asupara acestui program apartin Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca.

 

Prof. Dr. Radu Badea, Conf. Dr. Sorin Dudea

Codirectori ai Centrului de Formare in Ultrasonografie a UMF Cluj-Napoca

 :: noutati :: 

Researcher Makes Important Diabetes Discovery

Researchers at the Medical College of Ohio have identified a protein in the liver that helps clear insulin from blood. This discovery could eventually lead to a cure for type 2 diabetes, a condition that affects 16 million people in the United States and is often linked to obesity.


:: despre ImaTest ::    :: forum ImaTest ::    :: ai nevoie de ajutor? ::    :: contacteaza-ne! ::